Program 10.kola aneb co nás čeká ve finále B.L.

24.10.2016 12:48

V neděli nás čeká závěrečné kolo Borky ligy (B.L.) Už teď je jasné, že čtvrtý ročník je nejvíce vyrovnaný od vzniku B.L. Pojďme si tedy projít všechny zápasy, které nás čekají...

Chlaston Villa - FC Nekopnem si (8.00 hod)

Začíná se netradičně od 8.00 hod, aby se stihlo vše odehrát a předat ceny do 13.00 hod. V 14.30 má na hlavním stadionu zápas FK Kolín a dle dohody musí být 1,5 hod před výkopem FK "klid".

Pojďme ale k samotnému zápasu. První zápas obou mužstev skončil výhrou  týmu Chlaston Villy 5:2.Pro tento zápas to tedy znamená, že Chlaston Ville stačí k postupu do první ligy jakákoliv remíza. FC Nekopnem si musí vyhrát.

Dále nás v zápase zajímá, jak si povede Ondřej Liška (Nekopnem si), který vede celkové bodování druhé ligy 14 (10+4) a také tabulku střelců s 10 goly. Druhý Jiří Villner (Chlaston Villa) má 7 branek.

Hero Team - FC Real Kolín "B" (9:00 hod)

První vzájemný zápas skončil nerozhodně 1:1. Hero Team může při výhře pomýšlet na druhé místo v tabulce.

To ale musí předchozí zápas skončit vítězstvým jednoho z týmů.

Při remíze předchozího zápasu budou mít všechny tři  týmy shodně 13 bodů.V tomto případě bude Hero třetí, protože má horší vzájemné zápasy s Villou 1:3, 1:0 i s Nekopnem si 5:4, 4:7.

Po zápase si převezme brankář Hero Teamu Karel Kulík cenu za nejlepšího brankáře druhé ligy (dvě vychytané nuly)

Fenerbahce Wagon - AS Roma (10:00 hod)

První vzájemný zápas skončil výhrou Romy 3:1. Pohled na tabulku je jasný. Fenerbahce musí vyhrát a zachrání se.

Romě stačí uhrát k záchraně remízu .

Rytíři Wagon - Night Riders (11:00 hod)

Rozhodující zápas sezony je tady. Nováček soutěže Night Riders si může v první sezoně mezi elitou vybojovat mistrovský titul.

Soupeře mají přetěžkého, obhájce titulu Rytíře z Wagonu. Všechny hráče a fanoušky zajímá, v jakém složení (sestavě) Wagon nastoupí a jakou bude mít motivaci porazit nováčka soutěže a překazit mu mistrovské oslavy. Jasná motivace by mohla být ta, že Wagon ve své historii vždy byl na stupních vítězů (2,2,1) a v případě výhry může brát pohár za třetí místo a trochu si zlepšit náladu po ne příliš vydařené sezoně.

Night Riders mají jiné starosti. O hodně příjemnější.K mistrovskému titulu jim stačí uhrát v posledním zápase remíza.S druhou Klecí mají totiž lepší vzájemnou bilanci (5:4,6:3).

Riders mají v týmu nejproduktivnějšího a zároveń nejlepšího  střelce soutěže Michala Macháčka. Pro cenu nejlepšího brankáře si kráčí Peter Roštáš.

FK Klec - FC Real Kolín (12:00)

FK Klec už bude vědět před zápasem, zda bude hrát s Realem o mistrovský titul (Wagon porazil Night Riders) nebo zda bude hrát o uhájení druhého místa. V tomto případě stačí Kleci uhrát remízu.

Real Kolín bude proti Kleci bojovat o druhé místo v tabulce . Musí ale vyhrát, protože první vzájemný zápas skončil výhrou Klece 5:4.V případě porážky s Klecí a remízy (prohry) Wagonu bere Real třetí místo. (Real - Rytíři 4:4, 10:0)

V zápase se budou chtít ukázat oba brankáři, kteří můžou pomýšlet na trumf nej brankáře.